top of page
Opkopen van oude mobilhomes en campers

OPKOPER VAN MOBILHOMES, CAMPERS & ROLLEND MATERIAAL IN LOCHRISTI

Sinds enige tijd specialiseert Temmerman Auto- & Schroothandel in Lochristi (bij Gent, Oost-Vlaanderen) zich als opkoper van motorhomes en mobilhomes. Of het nu gaat om oude of recente campers, u kunt ze altijd naar ons toebrengen of wij komen hem bij u ophalen. We geven u er de beste prijs voor!

We halen motorhomes op vanaf bouwjaar 90 tot zeer recent. Of het nu gaat om een mooie motorhome, of een waar werk aan is en veel kilometers op staan... Geen probleem! Wij kopen deze allemaal op en nemen ze onmiddellijk mee. U hoeft verder niets extra te doen, zelfs een keuring is niet voor ons nodig. Als de motorhome in goede staat is of kleine herstellingen nodig heeft, verkopen we hem door. Is de schade te groot, dan herleiden we hem tot schroot om dit achteraf volgens de wetgeving te recycleren. Het familiebedrijf Temmerman beperkt zich niet tot mobilhomes. Ook oude voertuigen en autowrakken kopen wij op. Wrakken van bestelwagens, caravans, vrachtwagens, bussen, tractors of rollend materieel zoals motors, brommers, hoogtewerkers ja zelfs boten. Bij grotere schade branden we het voertuig in stukken en brengen het weg voor verwerking of vernietiging.

Laat al het gedoe zoals het wachten op particulieren die komen kijken naar uw mobilehome achterwege. Wij garanderen de juiste prijs en een correcte, snelle afhandeling. U kunt in mij vertrouwen omdat ik:

  • Een professionele handelaar ben met handelsregister

  • Een aankoper ben en direct afhandel naar uw wens

  • Alleen werk en zo mijn kosten heel laag kan houden en u de beste prijs kan geven

Ga naar Temmerman voor de beste prijs voor uw mobilhome of een interessant geprijsde tweedehandsmotorhome! Bovendien vindt u bij ons ook een aanbod van tweedehandswagens van verschillende merken.

Bel vandaag nog 0473 725 626 en wij staan op het afgesproken uur bij u thuis om het voertuig op te bezichtigen! Contacteer ons en binnen de kortste tijd komen wij uw wagen bekijken, een prijs te bespreken waarvan, het geheel vrijblijvend aan uzelf is of u akkoord bent.

Temmerman Michaël
Opkoper van bestelwagens, mobilhomes & meer in de regio van Lochristi

bottom of page