top of page
  • Temmerman Michael

Schroothandel Temmerman koopt motorhomes en alle rollend materiaal op

Heeft u een gedateerde caravan of een geaccidenteerde wagen op de oprit staan? Die gaat na verloop van tijd ongetwijfeld op de zenuwen werken als u er geen plannen meer mee heeft. Hij neemt plaats in, te veel plaats die u graag voor iets anders wil gebruiken. Schroothandel Temmerman uit Destelbergen weet raad!

versleten caravan

Mobilhomes welkom, voor recyclage of doorverkoop

Heel wat mensen bezitten een camper. Zij beleven er jarenlang plezier aan. Tot hij op een bepaald moment door omstandigheden weg moet. Wij kopen hem met plezier van u over tegen een prijs die afhangt van de staat van uw motorhome. Is hij nog steeds comfortabel? Heeft hij onderhoud of een kleine herstelling nodig maar is hij nog rijwaardig? In dit geval nemen wij uw camper over om hem weer door te verkopen. Is hij echter niet meer bruikbaar, dan kopen wij hem op tegen de oudijzerprijs van het moment.


Opkoper van andere voertuigen

Daarnaast koopt Schroothandelaar Temmerman zo goed als alle types van voertuigen op. Dat gaat van lichte bromfietsen tot zware motoren, van bestelwagens tot vrachtwagens en opleggers, ook bussen. Dergelijke voertuigen bevatten heel wat ferro en non-ferrometalen die bij afschrijving zorgvuldig moeten gescheiden worden. Die werkwijze dient twee doelen. Enerzijds worden nog bruikbare materialen en onderdelen gesorteerd om ze te recupereren voor hergebruik. En anderzijds wordt de uiteindelijke hoeveelheid verloren materialen zoveel mogelijk beperkt, wat de afvalberg doet slinken en het milieu ten goede komt.


Opkoper van rollend materiaal

Ten slotte weten ook bedrijven Schroothandel Temmerman te vinden voor het ophalen van zeer specifieke zaken. Denk aan hoogtewerkers en andere industriële machines. Ook tractoren, landbouwvoertuigen en landbouwwerktuigen zoals eggen en ploegen. Wij geven daarvoor een mooi bedrag dat in lijn ligt met de dagprijs van het betreffende materiaal.

Schroothandel Temmerman is zeven dagen per week bereikbaar en kan uw oude metalen elke dag komen ophalen, zelfs op zon- en feestdagen. Aarzel dus niet om ons te bellen, u mag ons verwachten, overal in Groot-Gent!

14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page