top of page
  • Temmerman Michael

Schroothandel Temmerman: uw keuze voor tweedehandswagens en meer

Tweedehands wagen en verkoop oude auto

Is uw huidige auto aan vervanging toe? Overweeg dan om een tweedehandswagen te kopen bij Schroothandel Temmerman in Destelbergen. Niet alleen vindt u er betrouwbare tweedehandswagens, maar u verkoopt hier ook uw oude auto.

tweedehandswagens Schroothandel Temmerman

Koop uw tweedehandswagen

Wanneer u op zoek bent naar een tweedehandswagen, dan zijn er twee zaken die een grote rol spelen in uw aankoop: betrouwbaarheid en prijs. Bij Schroothandel Temmerman vindt u een groot assortiment aan tweedehandswagens die aan deze factoren voldoen. Als specialist in aankoop- en verkoop van tweedehandswagens worden alle voertuigen geïnspecteerd vooraleer ze terug verkocht worden. Zo bent u als klant verzekerd van een auto in uitstekende staat.


Aankoop van oude wagens

Heeft u zelf een oude wagen waar u vanaf wilt? Bezegel het lot van uw auto niet met een enkel ritje naar het stort, maar breng deze naar Schroothandel Temmerman. In ieder voertuig zien we potentieel. Zelfs als deze schade heeft opgelopen geven wij u nog een redelijke prijs voor uw oude wagen. Op die manier willen we oude wagens een nieuw leven bieden en onze klanten een kosteneffectief alternatief aanbieden.


Kies voor duurzaamheid

Als het gaat om het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk kan de aankoop van een tweedehands auto een opmerkelijk milieuvriendelijke keuze zijn. Elk tweedehands voertuig dat goed onderhouden is, weinig kilometers maakt en een motor heeft die in topvorm is, is een goede keuze voor consumenten en het milieu. Veel gebruikte auto's zijn nog in uitstekende staat en hebben nog een lange levensduur. Door een gebruikte auto te kopen en de levensduur te verlengen, draagt u bij aan een duurzamere auto-industrie.


Daarnaast is het ook een vorm van recyclen als u een oude wagen binnenbrengt bij Schroothandel Temmerman die deze vervolgens inspecteert en terug in topconditie bij een volgende eigenaar brengt. Dit draagt bij aan een meer circulaire economie en vermindert de behoefte aan extra grondstoffen.


Meer weten over tweedehandswagens bij Schroothandel Temmerman? Neem contact met ons op.

13 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page